valuta :

0 items

- €0.00

Sports Schoenen Shop

Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzending

Verzendbeleid:

Wij willen die 24-uurs nieuwszenders: wij graag aan u gedurende de gehele bestelproces te houden.
1. Alle bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn binnen de 24-48 uur nadat u betaald.
2. Wanneer u een bestelling te plaatsen op onze website, ontvangt u een bevestiging van uw bestelling binnen 24 uur van ons ontvangt. Zodra uw bestelling begint zijn road trip vanuit ons magazijn voor u, sturen we u nog een e-mail met het bijhouden van informatie voor uw pakket.
3. Alle pakketten meestal binnen 5-7 werkdagen voor aankomst.
4. Vergeet niet, we altijd regelen verzending van maandag tot en met vrijdag alleen. Als u de verzending in het weekend, neem dan contact op met onze klantenservice.
TERUGSTUURBELEID:

herbruikbare:
We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Als u niet tevreden bent met onze producten, zullen wij gelukkig zijn om een ​​terugkeer te accepteren.
1. Als u wilt het rendement van uw aankoop voor de uitwisseling, moet u contact met ons binnen 30 dagen vanaf de datum waarop u heeft ontvangen; voor een volledige terugbetaling binnen 7 dagen. Na het tijdsbestek, wij geen terugkeer accepteren.
2. De middelen zorgen ervoor dat uw geretourneerde artikelen in de originele verpakking inclusief alle toebehoren, labels, niet gedragen, gewijzigd of gewassen en opnieuw kan worden verkocht.
3. Originele verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald. Verzendkosten voor het retourneren voor rekening van de klant.
4. Gelieve ons het tracking-nummer wanneer u uw aankoop terug te keren, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Wij betalen u alleen na ontvangst van uw items.
5. Alle rendementen zijn onderworpen aan de F.A.Q op onze website, getiteld "Hoe kan ik terug / exchange mijn bestelling? ' Nadat u contact met ons op, dan bieden wij u de gedetailleerde retouradres en instructies om uw rendement te voltooien.
Hebt u een vraag, aarzel dan niet om ons te contacteren.